small_banner
curve
text

Lezing “Erfrecht en Schenken” in Epe

 

Epe – Yarden Vereniging Gelderland houdt woensdag 8 oktober 2014 in samenwerking met Wassink & Vermeulen notarissen in Epe een lezing over o.a. het erfrecht.

Notarissen Geert Vermeulen en Frank Wassink geven een lezing waarin onderwerpen als de AWBZ, het (levens)testament, schenken, en de afwikkeling van de nalatenschap aan bod komen.

– AWBZ
De eigen bijdrage in de zorg. Moet u uw spaargeld aanspreken of uw huis opeten?

– Het levenstestament
Wat gebeurt er als u ernstig ziek wordt, in coma raakt of dement wordt? Wie regelt mijn zaken wanneer ik daar zelf niet meer toe in staat ben? En hoe wil ik het eigenlijk geregeld hebben als ik ernstig ziek word?

– Hoe regel ik mijn nalatenschap/belasting besparen/is mijn testament nog actueel ?
Wie regelt mijn begrafenis? Wat gebeurt er met mijn spullen als ik er niet meer ben ? Betalen mijn erfgenamen straks te veel belasting na mijn overlijden ?

De notaris zal u hierover informeren en uw vragen beantwoorden. Ook zal hij u wijzen op mogelijkheden en tips. U kunt problemen voorkomen als u tijdens uw leven de zaken goed geregeld heeft.

Datum en locatie
De lezing is op woensdag 8 oktober 2014 in het Yarden Uitvaartcentrum aan de Stationsstraat 29, 8161 CP Epe van 19.30 tot 21.15 uur. Vanaf 19.00 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar. De toegang is gratis! Iedereen is van harte welkom. Voor vragen en aanmelden via info@wassinkvermeulen.nl of telefonisch 0578-678100.

Aangeboden door Yarden Vereniging Gelderland, een trefpunt en informatiebron voor mensen met wensen, ideeën en vragen rondom het levenseinde. Yarden Vereniging Gelderland zet zich in voor het bespreekbaar maken van een eigentijdse omgang met afscheid, uitvaart en verliesverwerking. Info: gelderland@yarden.nl of surf naar www.yarden.nl/agenda voor de hele activiteitenagenda.

Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak 0578-678100 of bezoek ons kantoor aan de Stationsstraat 6 te Epe.